Installation

Installation

Vi förser dina lokaler med användarvänlig teknik för alla tillfällen..

Vi erbjuder..

Ljudanläggningar

Ljusdesign och belysningsprodukter

Kameror för streaming eller tv-produktion

Digital Signage

Projektorer och bildskärmar

Hörslingor

Guidesystem

Projektering, Installation, Service

Vill du veta mer?

 
 
 
 

Projekt vi är lite extra glada för

Jacobs Kyrka Hudiksvall

Under 2019 så genomfördes en total innre renovering där vi blev ombedda att utföra projektering och installation samt intrimning.

Vi har använt oss av produkter ifrån JBL, Allen&Heath, Shure och Crown.

Uppdragsgivare:Kreativ Teknik AB

Katarina Kyrka Stockholm

Under hösten 2018 så ombads vi ett genomföra ett ljudtest i en miljö där efterklangen är 5,5 sekunder.Här testade vi på plats ett nytt

Vi har under sommaren 2019 varit med och installerat ett nytt ljudsystem i Katarina Kyrka på Södermalm i Stockholm. Kyrkan är väldigt välbesökt och utöver mässor och gudstjänster sker ofta konserter och andra evenemang. Kyrkrummet har med sina stora valv en akustik som gjort att ljudet och hörbarheten varit en stor utmaning. I och med VIDA fann man en lösning som hade kapacitet för all verksamhet, gav en god hörbarhet i rummet och som passade in estetiskt.

VIDA-systemet ger oss en fantastisk möjlighet att skräddarsy lösningar anpassade dels till akustiska och estetiska förutsättningar men också till verksamheten som bedrivs. Vi får samma musikaliska och tydliga ljud oavsett om vi väljer den mindre VIDA M eller som i det här fallet VIDA L.

Så här säger fastighetschef Allan Zoltan om systemet.“De möjligheterna systemet gav, det resultatet som levererades plus det rent estetiska uttrycket tyckte vi blev en väldigt lyckad kombination. Det ska bli otroligt roligt att få leverera en riktigt bra ljudbild för alla som kommer in hit"

Vi har projekterat intrimmat samt installerat systemet.

Uppdragsgivare:Kreativ Teknik AB och Katarina Församling

OM OSS


Vi är det lilla företaget som gör upplevelser till mersmak.


Copyright © Alla rättigheter förbehållna